Maskiner til affaldshåndtering

Har din virksomhed en større mængde affald I skal have håndtere? Så har vi i EPS-recycle løsningen til at håndtere næsten alle typer af affald.

Vores RHINO skruekomprimator kan håndtere alle opgraver indenfor EPS (Airpop), XPS, PUR, EPP, EPE og lignende materialer. Og den fås med en kapacitet, der passer jeres behov.

Vi har netop også lanceret endnu en maskine til samlingen – Hippo ballepresseren. Med den er det muligt at presse baller af pap, papir, plastik film og affaldsprodukter som tøjbøjler, blomsterbakker og meget andet.

Vores løsninger vil minimere jeres udgifter til transporten af jeres affaldscontainer og til forbrændingsafgifter. Og ikke mindst så vil vores maskiner sikre en øget genanvendelse og en betydelig reduktion i udledningen af CO2.

Læs mere om de enkelte maskiner og hvad vi kan tilbyde jer. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe jer hvis i har spørgsmål. Kontakt os på +45 40 74 37 37 eller sales@eps-recycle.com

 

RHINO 15    SEAFOOD

Kompakt skruekomprimator til EPS (AIRPOP). Passer perfekt til mindre fiskevirksomhed. Kapacitet på op til 15 kg/timen.

Læs mere

RHINO 60    SEAFOOD

Kompakt skruekomprimator til EPS (AIRPOP). Passer perfekt til mindre fiskevirksomhed. Kapacitet på op til 60 kg/timen.

Læs mere

RHINO 120 SEAFOOD

Kompakt skruekomprimator til EPS (AIRPOP). Perfekt til mellemstor fiskevirksomhed. Kapacitet på op til 120 kg/timen.

Læs mere

RHINO 200 SEAFOOD

Skruekomprimator til EPS (AIRPOP). Passer perfekt til mellemstor fiskevirksomhed. Kapacitet på op til 200 kg/timen.

Læs mere

RHINO 200×2 SEAFOOD

Skruekomprimator til EPS (AIRPOP). Passer perfekt til stor fiskevirksomhed. Kapacitet på op til 400 kg/timen.

Læs mere

RHINO        Shopping

Skruekomprimator til EPS (AIRPOP). Perfekt til elektronik butikker, møbel kæder m.m. Kan fås i alt fra 15, 60, 120 og 200 kg/timen.

Læs mere

RHINO Silo System

Skruekomprimator til EPS (AIRPOP). Perfekt til en virksomhed, der har meget EPS på kort tid, som fjernet hurtig og med minimal arbejdskraft. Kan fås i alt fra 15-1000 kg/timen.

Læs mere

RHINO Expert

Skruekomprimator til EPS (AIRPOP) og XPS, eller PUR, EPP, EPE m.m. Passer perfekt til en produktionsvirksomhed. Kan fås i alt fra 15-200 kg/timen.

Læs mere

RHINO Special

Skruekomprimator til EPS (AIRPOP) og XPS, eller PUR, EPP, EPE m.m. Passer perfekt til en produktionsvirksomhed eller til en kommunal genbrugsplads. Kan fås i alt fra 15-200 kg/timen.

Læs mere

HIPPO Presser

Ballepresser der klarer din opgave, om det er pap, plastfilm, tøjbøjler, blomsterbakker, papir m.m. Fås i alt fra 2-20 tons presse system.

Læs mere

Brugte Maskiner

Se vores udvalg af bruge maskiner og affaldsløsninger og se om vi har noget der passer til jeres behov.

Læs mere

Landsdækkende Service

Ved køb af en maskine fra EPS-recycle tilbyder vi hjælp til installation af maskinen, samt træning af medarbejder i brug af maskinen. Hvis du ikke vil tage dig af service på maskinen, kan vi også hjælpe med denne del. Vi leverer service 24/7 og hvis din maskine går ned, er vi der inden for 24 timer.

Læs mere

Warning: shuffle() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/u1363fe/www/wp-content/themes/eps-recycle/homepage.php on line 56 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/u1363fe/www/wp-content/themes/eps-recycle/homepage.php on line 57