Salg af PS granulat

Vi sælger PS granulat fremstillet af genanvendt EPS. Kvaliteten er GPPS , som er et fremragende alternativ til “virgin” granulater. Råmaterialet GPPS kan behandles op til syv gange. Det er godt både for din økonomi og miljøet. Hvis du vil købe GPPS-granulat garanterer vi dig et rent kvalitetsprodukt af 100% genanvendt EPS-materiale fremstillet på vores fabrik i Thisted.


Vi sælger GPPS-materiale af to kvaliteter

1) Højkvalitetes GPPS-granulat

Produkt fremstillet af brugte EPS-fiskekasser, der er godkendt som fødevarerkontaktmateriale. Leverandøren er her altid kendt og der er fuld sporbarhed på produktet. Kvaliteten og MFI’en for GPPS´en er i denne kategori lig med “virgin” PS-materiale.

2) EU godkendt GPPS-granulat

Produkt fremstillet af blandet EPS-affaldsmateriale. Der er ikke fuld sporbarhed på dette materiale. HBCD-indholdet af produkterne ligger under grænsen på 100 mg / kg HBCD, der er fastsat i EU’s POP-forordningen (forordning EU 2016/293 af 01.03.2016) for “virgin” og uorganisk materiale fra genbrug.

Vi garanterer at materiale af de to kvaliteter aldrig blandes så vores kunder har 100% garanti for hvilken kvalitet de køber.

Hvis du vil købe materiale så kontakt os vis nedenstående formuler. Så finder vi en løsning der passer til dig og din virksomhed.